- Ја заиста више не знам откуд толико инспирације да се баве мојом ликом и делом, и то увек у негативном контексту. Ја већи део свог времена проводим у Хрватској, моја ћерка Шејла поклонила ми је унуку Лејлу и то је сав мој свет. Својевремено када сам постао отац моја рахметли мама је жељела да јој се унука зове Лејла, но моја супруга и ја смо се одлучили за име Шејла. Да је данас жива, била би пресретна што је њена праунука добила име Лејла. Ето, због тога ме све то на неки начин вређа. Све написано и објављено остаје трајно и не бих волео да се моја унучад једног дана стиде писања о њиховом деди Сеји - рекао је Калач за Експрес.

Фото: Јутјуб принтскрин/OTV Valentino

 

Сејо је открио да је добио позив из Београда да присуствује додели музичких награда за најбоље песме, песме које су обележиле деценије, које су постале еврегрин песме, а он ће то признање добити за песме "Ала, Ала", "Да ли си ме вољела или ниси" и за "Кафанску пјевачицу" која је постала синоним свих добрих кафанских дружења.

- Ето о томе треба да се пише, о ономе што ће остати иза мене, о ономе што сам поклонио генерацијама које долазе. Нека се пише о Сеји као успешном певачу и власнику великих хитова народне музике, а не о Сеји губитнику, јер ја то нисам и никада нећу да будем. Нека се пише да сам са Халидом Бешлићем био на концерту у Ријеци и да смо направили дар-мар.

Фото: Јутјуб принтскрин/OTV Valentino

 

- Мене сврставају у алкохоличара, онда су сви алкохоличари ако попију пар чаша на наступима. Једно треба свима да буде јасно, ми певачи не улазимо нити у џамију, нити у цркву да певамо, већ улазимо у кафану или кафане, ресторане, где се точи и конзумира алкохол.

Присетио се и највећег бакшиша.

- Ух баш ме враћаш у прошлост и то давну. Било је то баш поодавно и то када сам са својим бендом "Паукова мрежа", којег су сачињавали Реџо, Гаши, Ален и ја, и певали у Црквеници. Сећам се да су дошли неки јаки, моћни момци и тада су биле немачке марке. Ми смо ти сви Пећанци, из Пећи са Косова, радили смо ударнички. Певали смо до раних јутарњих сати, на крају један велики кофер нисмо могли да затворимао, колико смо новца добили. Била је то заиста маса новца, којег данашњи певачи никада неће моћи да достигну.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ин меморимам Џеј Рамадановски

(Експрес)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".