Глумица Милена Радуловић, која последњих година успешно гради каријеру у Русији, већ дуже је у емотивној вези са руским продуцентом Сергејом Торчилином.

Овдашњој јавности представила га је на премијери филма "Тхе Супердееп", у коме игра главну улогу.

Фото: Н.Фифић

 

 

Милена је претходно пет година провела у загрљају колеге Радована Вујовића, са којим је неко време и живела под истим кровом. Многи су очекивали да ће везу крунисати браком, а они су све изненадили одлуком да се разиђу.

Како се причало, растали су се јер су често били раздвојени због професионалних обавеза. Милена је све више времена проводила у Русији, док је Радован у Србији ишао са једног снимања на друго, а паралелно је играо и представе у позоришту. Пар је и после растанка остао у пријатељским односима, а Радован Вујовић је међу првима пружио Милени јавну подршку када је одлучила да проговори о злостављању које је трпела.

Фото: Н.Фифић

 

 

Иначе, мало је познат податак да је прва љубав лепе глумице њен колега из студентских дана. Михајло Јовановић и Милена Радуловић упознали су се на Факултету драмских уметности у Београду и заједно су закорачили у чаробни свет глуме.

Михајло је пажњу публике привукао улогом престолонаследника Александра Карађорђевића у теленовели "Црвени месец", а игра и у представама позоришта "Бошко Буха" и "Пуж". На питање чиме би се бавио да није постао глумац, признао је:

- Вероватно бих завршио као фудбалер, јер сам као клинац тренирао фудбал. Волео сам да будем голман, да бих могао да се бацам и падам, мада голман, као и престолонаследник, има велику одговорност - рекао је он.

Милену смо прошле године гледали у серији "Бележница професора Мишковића" и хит филму "Тома", у којем је играла трећу супругу Томе Здравковића Наду.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Радивоје Буквић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".