Наиме успешна модна креаторка је навела да би волела да добије треће дете, али тек за 5 или 6 година.

- Волела бих, али можда тамо за 10 година. Шалим се наравно, пуним 39 па не бих могла баш толико да чекам. Можда за једно 5, 6 година. Волим ја тако да правим те разлике од 6 година као што је између Емили и Ное - рекла је модна креаторка.

Фото: Н. Скендерија

 

Додала је да није право време тренутно јер њен муж (Јанко Типсаревић) стално путује.

- Мислим да тренутно ни он ни ја не размишљамо о томе, јер нисмо ни причали о томе. Ми увек све планирамо, када је за шта реално време. Ипак мислим да није право време да добијемо треће дете сада у тренутку када мој супруг стално путује и гради компаније које су у иностранству. Чекамо да се неке ствари мало промене - рекла је модна креаторка.


Модна креаторка се осврнула и на њену ћерку Емили која, како каже, много личи на њену сестру Јовану Шешевић.

 

- Ја сам веома срећна што имам девојчицу, јер сам увек маштала о томе да имам ћерку као што је моја сестра. Пошто сам јако поносна какав је човек моја сестра. Није да верујем у астрологију, али по тим карактерним особинама су идентичне. Моја сестра и Емили су јарац и девица у хороскопу и као да ју је Јована родила. Карактерно су идентичне и јако личе. Јако сам срећна што имам сина и ћерку, а сад треће свеједно ми је - рекла је модна креаторка.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".