Иако се испоставило да је тумор бениган, фолкерка Гоца Божиновска је последњих месец дана провела у агонији, из које су она и њена једина сестра изашле као победнице.

- Јелица, која је пет година старија од Гоце, неко време је примећивала да иза увета има промену у виду израслине, која ју је иритирала и стварала јој нелагодност. Како је израслина постајала све већа, било је јасно да није у питању обична бубуљица која ће да прође, већ нешто много озбиљније и опасније. Јелица се одмах обратила сестри Гоци, с којом одмалена дели и добро и зло. Чим је чула да ствар није наивна, певачица је одмах рекла сестри да спакује ствари и дође за Београд код ње да би испитали о чему се ради - прич извор близак Гоциној породици.

Фото: Jutjub принтскрин/Genije/Deana Đukić

 

- Божиновска је баш, баш везана за сестру Јелицу, која живи у њеном родном селу Самаила, које се налази надомак Краљева. Након што јој је 2021. у априлу преминула мама Радмила, њој је од ближњих остала само та сестра. Много су везане и она јој много помаже. Њих две и личе. Јелицу сви воле у Мрсаћу и овде је редован гост код пријатељице Лоле у кафићу, то је десетак минута од Самаиле, где живи у породичној кући. Управо ту је и испричала свима нама шта јој се дешава и какав проблем има. Отишла је у Београд на Гоцино инсистирање да све реши. Прошле су кроз агонију, знате како све то иде, узимање биопсије, анализа. Гоца је заиста била уплашена. Плакала је да се Јелици нешто не деси. Све време је била уз њу, обезбедила јој је најбоље лекаре и клинику. Све су завршиле приватно. Чим се Јелица вратила у Краљево, частила је целу кафану због тога што је операција прошла како треба и што је тумор био бениган. Гоцу кује у звезде јер је она све средила. Имала је третман краљице код ње у кући у Сурчину. Није хтела да је пусти да се врати у село док није била сигурна да је све добро и да се опоравила. Цела кафана је наздравила с њом.

Фото: Архива Новости

 

Божиновска је потврдила ову причу, али није желела да улази у детаље.

- Истина је да смо прошле праву драму. Знате, није свеједно када сумњате на нешто лоше и чекате да вам саопште о чему је реч. Хвала драгом богу, сада је све у реду. Сестра се осећа одлично, то је све што могу да кажем. После мајке она ми је све. Срећне смо јер смо и из овог проблема изашле као победнице - рекла је Божиновска.

(Република)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".