Глумац је поносан на то што је такав какав јесте и не стиди се тога. Одрастао је у породици која је високо образована, са оцем глумцем и мајком професорком. 

– Јесам, критичан сам, нисам никад задовољан. Не знам, са временом сам скапирао да је то добро, да ћу се увек трудити, пазити да то буде добро и припремати се да ме што мање буде срам – рекао је глумац.

 

 

Због образовања, није имао проблема са разумевањем у породици. Са оцем је чак делио кадар испред камера. 

– Много ми је било лакше да ме родитељи разумеју јер смо из истог посла, отац је увек критичан али добронамеран, чак смо и играли заједно, али однос је такав да се код куће дружимо и ручамо заједно али испред камера смо колеге и то је најбоље када се раздвоји приватно од пословног – додао је Јуричић.

Пријало му је да га гледаоци сретну на улици: 

– Прија ми када ме људи зауставе на улици и траже да се фотографишу, то значи да сам им и даље занимљив, мени ништа не представља проблем, то је заиста јако леп осећај – истакао је Филип.

Регион га памти по улози заводника фудбалера Марка Марушића :

– Та улога ми је донела заиста велику популарност, ја сам био млад и све ми је то било чудно и необично, црвени теписи, фотографи,  у једном тренутку сам се упласио да ме људи нецће звати Марко, толика је помпа била око улоге - додаје глумац.

 

 

Глумац се не плаши показати емоције: 

– Када мало попијем тада се јос више опустим. Шалу на страну, немам проблем да људима кажем да их волим и какве емоције гајим, наравно све у границама дозираног, јер ни ја сам не волим да ме неко претерано хвали и обасипа љубављу ничим изазвано - рекао је он.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".