Ирена је годинама била водитељка поменуте емисије, која јој је донела велику популарност, а у тој емисији се и сама удала. Она и њен супруг Драган брак су склопили у новембру 2010. године, а свадби су присуствовали чак и неки учесници ове емисије. Ирена се након венчања посветила породици, а са Драганом је добила двоје деце, ћерку Неру и сина Косту.

Водитељка била потпуно усмерена на њих и њихово одрастање. Како је својевремено у једној емисији признала након два порођаја борила се са вишком килограма, али је успела да скине чак 17 кила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Blic

 

 

- Када сам урадила анализе, видела сам да су моје висцеларне масти око унутрашњих органа високе и да је то већ озбиљно. Ти здравствени резулати су ме уплашили. И онда сам рекла: "Да, ја Нери и Кости морам дуже да трајем". Морам да будем здрава - рекла је она, истичући да су њени родитељи умрли од рака, те да је свесна тога да због своје деце мора бити здрава.

Ирена се у међувремену вратила послу, само што је сада више присутна иза камере и бави се продуцирањем.

Фото: Јутјуб принтскрин/linkTV – internet televizija

 

 

Поред тога, она је направила промену у свом изгледу и кратку косу која је годинама била њен заштитни знак, заменила дугом.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".