Маринковић је у контакту са мајком његовог сина Жељка, Миљаном Кулић коју јавност такође зна по бројним скандалима и ријалити програму ''Задруга''. Миљана дозвољава Ивану да види Жељка, али још увек постоје нерашчићени рачуни са Кулићима. Иван је само неколико пута видео сина од рођења.  

- Последњи пут Иван је Жељка видео почетком ове године. Ишао је на југ Србије и било му је успут да сврати до Ниша у породичну кућу Кулића који су и старатељи малог Жељка - почиње извор.

Фото: Инстаграм принтскрин/ivanmarinkovic79_official

 

- Марија и Синиша су га љубазно пустили у кућу, видео је свог сина и попричао са Миљаном. Она повремено зове Ивана, не тражи му новац, али воли да га подсети да је он отац њеног детета и да га у њеном стилу испровоцира. Иван је са друге стране јако збуњен када је са Жељком, није га видао и не зна како да му приде, а Миљана пак сматра да је довољно када га Жељко види да му она каже: "Ово ти је тата". Иван би заиста волео да има већу улогу у одрастању свог наследника, али док не реши ситуацију са Кулићима, од тога нема ништа.- испричао је извор. 

- Ни ова последња посета није могла да прође у миру јер су Миљанине сестре направиле скандал. Видевши га у њиховој кући начисто су полуделе, викале су и на њега и на родитеље, па је Иван буквално истеран из куће иако је у посету дошао са добрим намерама, детету донео слаткише и пожело да још једном разговара са Маријом и Синишом како би нашли неко решење - прича извор за Ријалити плус.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Здравствено стање Ивана Маринковића се враћа у нормалу, али још нема запослење. Такође је имао озбиљних проблема са алкохолом и насиљем. 

- Иван жели да добије још једну шансу, посебно што већ осам месеци није окусио алкохол. Озбиљније размишља, а како ствари стоје, нема намеру да се враћа у ријалити - завршава извор.

Маринковић се није оглашавао поводом ове ситуације. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Свадба Ђанијевог сина Милоша

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".