Како је Сека тада истакла, то јој је била неостварена жеља и хтела је да осети то узбуђење које су јој пријатељи описивали.

Фото: принтскрин инстаграм/seka_aleksic

 

- Имала сам жељу да се возим возом. Чула сам од пријатеља да је траса Београд - Нови Сад одлична, удобна. Имала сам наступ у Новом Саду, била сам сређена у фулу, као за сцену, намонтирана... Јесте да је било мало лудо, мало померено, ал' не памтим у последње време кад сам се лепше провела. Једни су гледали кришом, други су игнорисали, као да се ништа не дешава, трећи су хтели да се сликају са мном - испричала је Сека.

Фото: АТА имагес

 

Након овог њеног потеза, кренуле су разне спекулације због чега је она, као звезда, отишла возом кад је могла да има приватног возача или да изнајми хеликоптер. Многи су коментарисали да је вероватно "дошла беспарица", те да ћемо је сада гледати у разним превозима. А онда је Сека одговорила на прозивке.

- Најсмешније од свега је то, да је неки портал написао да сам се возила у возу јер сам 'банкротирала' а не схватају како је у возу до јаја и да се цео свет у њему вози јер је јако готивно. Потписујем одмах да бих се свуда возила возом уместо аутомобила и возача. Госпођа да будем - написала је Сека Алексић на Твитеру.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузну вилу Секе Алексић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".