Наиме, обзиром да је Сандра највише подржавала Риалдину везу са Кенаном Тахировићем, ево шта је певачица рекла о Решићкиној потенцијалном вези.

Како би прокоментарисала тренутно учешће твоје другарице Сандре Решић у Задрузи 5?

- Једно што ми је запало за око је то што је много мање активна за столом. Утањила је са тим у изнођењу свог става, мада можда се и опекла после прошле сезоне, али опет треба да будеш свој, мада капирам ту њену калкулацију, мада ја сам ту увек за њу - рекла је Риалда.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Zadruga Official

 

Како коментаришеш њен однос са Марком Осмакчићем, јер су обоје признали да имају емоције једно према другом и понашају се као да су у вези иако још увек није пао прави пољубац?

- Што се тог дечка тиче, знам да је млађи од ње, у ту теорију не верујем јер сматрам да ко спава са децом, упи*ан устаје. Мада ако је она срећа и ја сам срећна, знам како је имати везу у ријалитију. Верујем да јој је лакше када има некога, али и он је лутао, од једне до треће. Искрено не бих волела да Сандра негде можда испашта у том сегмету, али нећемо трчати пред руду, пустићемо време да покаже све, али опет кажем, ако је она срећна ја је подржавам - рекла је Риалда.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Zadruga Official

 

(Pink.rs)