На дан великог финала "Звезда Гранда" менторка и чланица жирија "Звезда Гранда" открила је своје утиске и да ли ће оме да ли ће и следеће године бити у жирију.

- Ја имам неке фаворите који нису моји кандидати. Написала сам на једном папирићу све ће сликати кад се заврши, ко је потенцијални победник. Рекла бих да ако се деси хет трик, јер негде већ осећам лагану тензију и притисак, ако победим, бићу ок са опцијом да следеће године победи неко други, истакла је Марија и додала да публика и те како уме да препозна и прогласи најбољег. 

Фото: Јутрјуб принтскрин/Grand Online

 

- Ове године има више кандидата из Босне и Херцеговине него иначе, што с једне стране може да буде добро, али и може да буде лоше, могуда се гласови расипају, али и не мора да буде. Сигурна сам да ће бити неких изненађења, али је једно сигурно а то је да Босна и Херцеговина гласа. Мада, ако се сетимо прошле године и Валентине Кузмановић која је добила 70.000 гласовова, могуће је и да Србија гласа, рекла је она и открила да ли постоји могућност да ли након ове сезоне напусти "Звезде Гранда".

-  Након финала имамо састанке на којима преговарамо, па ћу вам након тога све рећи. Моја потенцијална победа вечерас нема никакве везе са тим да ли ћу напустити "Звезде Гранда" Немогуће је заменити моје место, нико нема карактер као Марија Шерифоић, па не можемо ни да упоређујемо, додала је.

 

 

Марија је истакла да је поносна на своје кандидате, као и на успех који је постигла заједно са својим колегама, а највише на себе.

- Ове сезоне сам рекла да ћу покушати да своју мудрост ставим на један изузетно високи левел, тако је и било, те неких већих скандала и свађа није било, мој разум је победио, закључила је Марија. 

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

Jelena Karleuša o "Zvezdama Granda"

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".