Миљана тврди да се задругари фолирају и признаје да је разочарана у Лепог Мићу.

- Ја сам имала потребу да се извиним Великом шефу, они су мене истолерисали више него моја рођена мајка. Сви су бринули о мени. Све сам добијала, извукли су ме из пакла. Родила сам златно дете, све захваљујући овој кући. Да сам остала кући, ја не бих могла, вероватно бих добила спонтани. Када сам добила позив једва сам чекала да уђем. Задругари су се плашили да ћу их нападати па су се фолирали. Лепи Мића ме је разочарао. Прочитао је писмо ужасно, није показао емпатију када сам била дисквалификована", рекла је Миљана и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/

 

- Нико се није обазирао на то што сам дисквалификована, и Менсур ме је разочарао. Нико ме никада није споменуо осим Цара и Дениз, она ме је одушевила. Битно је какав је она човек, лични опис се да променити, али душу човек никада не може да промени. -

Миљана је открила и да ју је Менсур разочарао, као и да је поново са Золом.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Zadruga Official

 

- Зола и ја смо заједно поново. Овом приликом бих поручила да га волим. Дошло је до помирења. Ишла сам у Добој. Тамо су ме угостили. Ја сам одлучила да се помиримо. Гледали сте катастрофу између мене и њега, људи нас гледају као ненормалне. Затворен простор направи хорор. Сада када би Лазар ушао волела бих да направимо шоу. Договорили смо се да пороке заборавимо. Одлучили смо да будемо нормални, ја нисам нормална и ја то не кријем. Заостала сам ментално у развоју. Марија ништа не верује док не види, рекла је Миљана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".