Припадници њујоршке полиције примили су позив о могућем утапању у недељу нешто после 8 сати ујутро по локалном времену у граду Кејп Винсент где је глумица живела, стоји у полицијском извештају до којег је дошао Пост. Полиција је пронашла глумичино беживотно тело у води.

- Мерино тело пронађено је ујутру у њеној вољеној реци. Утопила се док је пливала - рекли су из полиције за Фокс Њуз Диџитал.

Обдукција ће тек бити обављена како би се утврдио службени узрок смрти. Иза глумице су остали неутешни бивши супруг и поћерка.

- Марy је била једна од најбољих глумица које сам икада упознао - рекао је менаџер и додао: - Још се сећам кад сам је видио на позорници 1992. у "Мед Форест". Била је енергична, духовита и посебна. Сви су је волели. Недостајаће нам.

Иако је глумила у више од 20 филмова, најпознатија је по својим улогама на малим екранима. Доминирала је жанром ТВ драме и остварила улоге, међу осталим, у популарним серијама као што су "Неш Бриџис", "ЕР", "Криминални умови", "Западно крило", "Бесрамно" и "Стар Трек: Ентерпрајс".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".