Млада певачица је на српском језику поздравила домаћу публику и захвалила се што их види у толиком броју. 

- Добро вече, Београд. Како сте? - после тога се обратила на енгленском и узвикивала "хвала лупо". Тек пред завршетак концерта је схватила да је погрешила, па је исправила грешку. 

- Тако ми је драго и дивно што сам вечерас овде. Код вас имам породицу, моје рођаке - рекла је певачица и онда кренула на са концертом.

Уметница је са  трочланим бендом и  пет инструмената (клавир, контрабас, клавијатуре, виолончело, бубањ), спровела љубитеље француске музике кроз њен рад и каријеру која је почела 2015. године.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Pravi (@babpravi)

 

Тренутак који је разнежио публику био је када се на сцени појавио њен деда Србин, коме је посветила познату песму идентичног назива "Деда". Када је завршила песму, у сузама га је дочекала из првих редова и дуго га грлила. 

- Било је недоумица да ли да се појавим на сцени или не, и онда су ми рекли ако хоћу да дођем, онда морам да будем кратак - насмејао је Барбарин деда публику и добио аплауз.

- Моја унука често пева ову песму "Деда", јер се можда боји да ћу да заборавим да јој пружим руку. Зато ме стално подсећа и дозива ме "Деда, деда" - публику је овај говор још више разнежио. 

Када је деда завршио обраћање, Барбара је отпевала  песму "Тамо далеко", коју је њен деда управо тражио да отпева, Певала је и публика. Тим гестом је начинила још један емотиван тренутак на концерту. 

(Најжена)

БОНУИС ВИДЕО: 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".