Марко Гвозденовић упустио се у разноразне афере због којих је певачица завршила на лековима. Она је ван себе од када јој се јављају преварени и оштећени људи. Због целе ситације опасно је себи угрозила здравље.

- Снешка се труди да се издигне од свих тих прича, али ипак је Марко њено дете, боли је све ово што се дешава. Много се разочарала и потресла када је видела да се јављају преварени и оштећени људи и упиру прстом у њеног Марка. Вања је све време уз њу, теши је и даје јој терапију за смирење, јер јој је од стреса опет скочио притисак. На сву ту муку почела су и снимања Звезда Гранда, на која Снежана као прави професионалац долази насмејана, а у себи хоће да пукне од муке и срамоте - објашњава извор близак певачици и наставља.

Фото: Фејсбук

 

- Као и раније Снежана не жели да прича на ту тему, али знам да је обавила озбиљан разговор са Марком. Замолила га је и сто пута раније да престане се глупостима јер је отац двоје деце и не приличи му да га везују за крађе и ситан криминал. Његово понашање дефинитивно не води ничему осим у пропаст. Мајка му је и тешко јој је да слуша такве приче о њему. Здравствено пада због целе ситуације и нарушава себи здравље.

 

 

 

 

 

 

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".