Алатка аутоматски прикупља странице и информације везане за исту тему, што би корисника спасило од ручног прегледавања историје или стварања боокмаркс фолдера са свим тим сајтовима. Chrome ће такође пружити предлоге за претрагу како би појачао истраживање.


Групе се чувају локално и нису синхронизоване са корисниковим Гоогле налогом, тако да им није могуће приступити на различитим уређајима. Међутим, то би се могло променити у будућности. Функцију је могуће искључити у било ком тренутку и обрисати историју прегледања специфичну за Јоурнеyс.

 

 


Поред тога, Гоогле тестира бочни панел за претраживање. Када кликнете на линк након претраге садржаја, G иконица ће се појавити поред Chrome поља за адресе. Када се кликне на то, добијају се други резултати за ту претрагу на бочном панелу. То ће омогућити да упоредите страницу на којој се налазите са другим резултатима без потребе за отварањем више табова или померањем између страница.

За сада се ова функција тестира на Chrome ОС Дев каналу уз Гугл Претрага. Ако Гоогле на крају омогући алатку шире доступном, компанија планира да прошири бочни панел на више платформи и дода подршку за друге подразумеване претраживаче.

(Benchmark)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".