Александра Бурсаћ говорила о здравственом проблему са којим се мучи. Због инсулинске резустенције морала је да промени животне навике, па је и смршала и за сад јој успева да болест држи под контролом.

- Трудим се. Кренула сам на бокс и свим девојкама које се боре са инсулинском резистенцијом бих препоручила да крену на кик-бокс. Ето, мени су задњи резултати били супер, скоро 30 посто мањи, значи да нешто добро радим. Добро, трудим се да редукујем и исхрану, али не могу превише због посла и путовања, али мислим да је тренинг много битан. Скоро сам почела и лекове да пијем, нисам до сад и мислим да ће то све бити добро - открила је певачица у емисији "А сад мало ми", где је признала да нема проблем да отворено говори о овом проблему, јер жели да на тај начин помогне и другима.

Фото: Инстаграм принтскрин/bursacaleksandra_official

 

- Знам да се са тим проблемом боре и девојке које нису са јавне сцене, то је болест савременог доба. Много је тешко, тешко је да смршаш, онда превише отекнеш јер имаш превише воде, али ако желиш, можеш то да промениш - закључила је Александра.

- Мени је посао бег од свега, ја волим да певам пре свега и волим ту енергију са људима, па ето док не наиђе неко прави и битан и док се не остварим као мајка, радићу и трудићу се да створим све и за себе и за своју породицу - изјавила је Александра.

(Гранд онлајн)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".