Након шокантних оптужби ожалошћеног оца на водитељкин рачун, после смрти Видоја Ристовића, огласила се Николина на свом Инстаграм профилу.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolina_pisek

 

- У Француској пре склапања брака, одеш јавном бележнику да ти објасни законе. Преносим оно што ми је објашњено а све под претпоставком да је супруг имућан а супруга није. Имућног суприжнику је паментије да подели имовину а ево и зашто. Према речима господина бележника, француски суд је углавном на стани жене, мајке, чак и у случају уговора који штити супругову имовину. Такав уговор штити имовину богатијег, има предност за богатог супруга у случају развода. А за супругу само у случају смрти/развода. Ако се испостави да је имућни супруг заправо имао дугове, дели се и дугови у истом омеру у којем би се и другој ситуацији делило богатство. Па се у пракси дешава да бивши супружници који су потписали такав предбрачни уговор заврше на суду јер се супруга жали. А наводно у већини случајева суд пресуди у њену корист, Понеклад чак до таквих износа да се имућном супругу више исплатило да не потписује никакакв предбрални уговор. Суд штити партнер који је одустао од каријере у корист породице јер је супруг то можда и захтевао од супруге. Можда су се тако договорил. Како било, суд процењује колико је то новца потребно исплатити како би жена и деца могли задржати исти стандард. Ово је из француске праксе а сад... - пише у објави коју је поделила Николина.

Antonio Фото: Ahel/ATAImages, Петер Милошевић

 

Пишекова је затим после нове изјаве Мише Грофа да је његов син све записивао у своје дневнике, да има много података које би Николину одвели чак и у затвор, на Инстаграму уз емотикон који плаче од смеха, поручила: "И затвор би био рај наспрам овога", уз хаштег самодокажи.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolina_pisek

 

Подсетимо, Ристовић је у разговору са медије изнео шокантне оптужбе на рачун Николине.

- Николина је убила мог сина! Она је изволевала куће, путовања, базене, локале, фирме... Трошила је ненормалне количине новца. Видоје је школовао њену ћерку из првог брака у Лондону и финанцирао јој швалере. Не знам какву имовину она хоће, Видоје је био имућан, али то је мој новац. Мора бити свесна да њој не дам ништа, а ако кренем износити све што знам о њој, биће ухапшена - рекао је Ристовић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Породичне слике из дома адвоката Томе Филе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".