Ана Бекута сву своју пажњу и време после смрти Милутина Мркоњића посвећује унуцима Соњи и Бранку који су јако везани за њу.

-Ана је одувек јако водила рачуна о њима и снаји, наравно и о сину Игору. Пружила им је сву удобност и обезбедила дом, чак је у једном кратком периоду, када је Игоров брак доспео у кризу и супружници одлучили да се разиђу, Ана своју кућу дала снаји и унуцима, а не сину. Наравно, не би она свом детету окренула леђа, само је знала да је то пролазна фаза и да ће се брзо помирити што се и десило. И сада брине о својим унуцима, Бранко је прати на наступе и вози, а Соња која је израсла у праву лепотицу, била је део Аниног тима за припрему кандидата у Звездама Гранда. Ана је полако уводи у посао и за њу има велике планове. Заједно су биле и на финалу и проглашењу победника", рекао је извор за Свет.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, како су писали медији, Мрка је, будући да није имао своју децу, Аниног сина Игора доживљавао као свог, а певачицине унуке је такође гледао као своје. Унука Соња и унук Бранко били су и његови унуци, а у Бранку видео је свог наследника. На Мркин предлог, Бранко је уписао Факултет за информационе технологије јер му је деда, како су га звали Анини унуци, објаснио да је у ИТ-ју будућност .

Фото: Н. Фифић

 

 

- Мене мора неко да наследи, а то ћеш бити ти, често је говорио Бранку Мрка, а овај му је одговарао да ће то бити тешко јер њега нико никада неће моћи да наследи. Милутин Мркоњић скоро пред смрт унуцима је купио аутомобиле да би могли да возе бабу на наступе и брину се о њој када њега више не буде.

 

БОНУС ВИДЕО:

Емотивни снимак Николе и Маринка Роквића од пре 22 године

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".