19. септрембра 2021. године као бомба одјекнула је вест да је Марина Туцаковић изгубила битку са опаком болести, што је у том тренутку потврдио и њен супруг Александар Фута Радуловић. Марина се дуги низ година уназад борила за канцером, а потом је откривено и да се заразила коронавирусом, због чега је ситуација постала знатно гора. 

Фото: Јутјуб принтскрин/ NOVA VIDEO

 

 

Фута и Маринин син Милан Лаћа Радуловић и даље не могу да се помире са чињеницом да је њихова вољена супруга и мајка напустила заувек овај свет, а од шока се и даље опоравља цела естрада. 

Кантауторка и текстописац Марина Туцаковић заслужна је за многе велике каријере познатих певача и певачица код нас. Њени кућни пријатељи билис у Светлана Цеца Ражнатовић, Ана Николић, Наташа Беквалац, Јелена Карлеуша, Аца Лукас, Здравко Чолић, Оливер Мандић, али и многи други. Познато је да је Марина волела да каже да је како старијим, тако и млађим певачима и певачицама направила "личне карте" када су у питању ванвременски хитови, што су и они сами потврдили. 

Фото: Н.Фифић

 

 

Вест да је Марина Туцаковић преминула, погодила је апсолутно целу естраду и нема познате личности која се није опростила од ње потресном поруком или неким емотивним текстом који су написали на друштвеним мрежама. 

Поред Милана Лаће Радуловића, Марина је имала још једног сина Милоша Радуловића, који је преминуо пре неколико година, а лично она га је нашла у породичном стању како лежи. Марина се од тог тренутка променила, упала је у депресију и како извор за свет говори, молила је Бога да је узме, како би поново била поред свог сина. 

- Од дана када је остала без сина, живот је стао за Марину. Тада се повукла у себе, пала је у депресију и само је молила Бога да умре - објашњава  извор и додаје:

Фото: АТА имагес

 

 

- Фута је првих година након великог губитка свакодневно налазио склупчану крај Милошевог кревета и чуо је како тихо кроз сузе понавља да једино жели да оде код свог детета. Трајало је то њено стање сигурно две године, а онда се мало тргла. Морала је због Лаће, на којег је све то утицало и тиштило га. Успела је да смогне снаге и да се врати и послу, чак је била и насмејана, прихватила је да живот мора да иде даље, међутим, дубоко у себи патила је и јела се, а то је узело маха и урнисало јој све здраве ћелије у организму.

Фото: Србија Данас

 

 

- Зато јој се и десио рак, па онда та борба коју не бих пожелела ни најгорем непријатељу. И ево шта је било на крају, корона је докусурила! Колико год ми је тужно и тешко, морам да кажем да се та велика жена одморила и да сада коначно почива у миру крај свог сина којег никада није прежалила - завршава извор.

(Скандал)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".