Јелена Карлеуша је у саопштењу на свом Инстаграм профилу открила да су она и Душко Тошић донели одлуку да се разведу, те да се на ову тему више неће оглашавати.

Фото: АТА имагес

 

Написала је да она има старатељство над децом, а да је сва брачна имовина преписана на њихове две ћерке.

Њихову брачну тековину чине две виле. Једна се налази на Дедињу и пре неколико година су је Карлеуша и Тошић купили од Драгана Стојковића Пиксија, а како су медији писали платили су је 3 милиона евра, док се друга кућа налази у Лисичјем Потоку.

Карлеуша се наводно сада исељава из куће у Лисичјем Потоку, која је мања од ове на Дедињу у којој планира да настави да живи са ћеркама.

Певачица наводно планира и да изда кућу у Лисичјем Потоку, а све то су се Душко и Јелена договорили у мирном тону и све је споразумно, открива извор.

Фото: Н. Скендерија/АТА имагес

 

Како су њихове ћерке тренутно малолетне, Јелена ће располагати имовином док оне не одрасту. Будући да ће Карлеуша имати старатељство над децом, Душко ће плаћати алиментацију. Наводно ће месечна алиментација износити укупно 5.000 евра, а поред тога, он ће финансирати и њихово даље школовање.

Сви договори донесени су без натезања, а Тошић, пошто је веома везан за ћерке, моћи ће да их виђа када год буде у могућности, с обзиром на то да због посла највише времена проводи у Турској.

(Нова)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".