Венчање Саше Поповића и Сузане Јовановић давне 1998. године и данас се сматра једним од најгламурознијих, а кадрове са црквене церемоније објавила је и телевизија „Пинк“.


Младожења је имао црно одело, док је млада носила класичну венчаницу и вео. Кумови су им били Лепа Брена и Боба Живојиновић, а венчању су присуствовали најпознатији певачи тог времена: Весна Змијанац, Предраг Живковић Тозовац...


Када је упознао будућу супругу, Саша Поповић је имао 42 године и статус великог заводника.

‒ Чим сам видео Сузану онако лепу, згодну и насмејану, унела је неку ведрину у мој дотадашњи помало монотон живот. Ниједног тренутка нисам размишљао да ли треба да отпочнемо заједнички живот. А то да сам заводник, то је већ извикана ствар, мислим да су томе допринели медији ‒ рекао је једном приликом директор „Гранда“, који је на оригиналан начин запросио девојку.

 

Фото: Петар Милошевић

 

‒ Једног дана ми је рекао: „Суле, ајде спреми се данас, водим те на једно место.“ Отишли смо у Нови Сад, у златару код његовог друга, где сам изабрала веренички прстен, који и данас чувам ‒ присетила се Сузана, која дуже од две деценије ужива у складном браку са, по многима, најутицајнијим човеком на музичкој сцени.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".