Дејан Драгојевић је схватио да његова супруга Далила прича са Филипом Царем преко пола сата, па је отишао да га је позове назад у кревет, а њој се није допао начин на који ју је Драгојевић позвао. Далила је дошла до њиховог кревета и поново је настала драма. Подсетимо, Далила је почела да сумња у Дејанову верност због тога што је причао са Станијом Добројевић, као и због тога што мисли да је Сандра Чапрић бацила око на њега, а да јој он допушта да му се приближи. Са друге стране, Далила је од синоћ све приснија са Царем.

- Прихвати део кривице на себе - рекла је Далила.

- Добро, ја јесам крив. Ја теби ништа не замерам. Пет пута сам те звао да причамо... Ти си отишла и решила са њим... Ако сам ти ја дао повода за то, онда океј... - одговорио је Дејан.

- Јеси дао - замерила је Далила.

- Чиме, лепотом? Јесам ја крив што се некоме свиђам? - питао је Драгојевић.

- Немој да радиш те ствари. Ти никад ниси то радио... Ја сам се увек дружила са људима, ти си сам рекао да нећеш ни са ким да се дружиш! И онда сазнам... - замерила је Драгојевићка.

- Ја теби ништа не замерам, ни коментаришем. Звао сам те сад јер сам имао потребу да поразговарам са тобом - поручио је он.

- Причала сам са тобом пре тога, ти си ми рекао информацију, отишла сам да решим са њим, јер си ти рекао да нећеш сад. Значи ти бежиш од нечега. Почећу и ја да бежим. Ти мене кушаш. Ја крива нисам, крив си ти. За све! - рекла је Далила.

- Хајде спавај - поручио је Дејан.

- Добро, ниси ти ништа, ево ја сам... Неко мора, ево ја ћу... Хоћемо тако функционисати? Што не признаш неке своје ствари? Признај да ти се неко допао - одговорила је она.

- Ти правиш драму - рекао је он.

Погледајте видео и напишите нам у коментаре како се вама чини да ће се ова ситуација даље развити.

(пинк.рс)