Популарне певачице с домаће сцене искористиле су тропске дане да оду на заслужне одморе са којих су својим фановима откриле како су припремиле тела за ову сезону у купаћим костимима

Летња врелина је претходних недеља многе познате личности одвела на далеке дестинације како би пронашле спас на неким од најбољих плажа Грчке, Турске, Црне Горе и сличних туристичких локација. У складу с тим, ВИП даме су дуго радиле на својим телима која су довеле у жељену форму, тако да су прве назнаке лета искористиле да скокну до популарних купалишта. Фотографијама су покушале да дочарају до које мере уживају у летњем, давно заслуженом одмору. Друштвене мреже тако данима горе, на радост бројних фанова.

Срећна Република вам доноси топ 5 певачица, које су извајаним телима додатно подгрејале претходне дане. Која је по вашем мишљењу најзгоднија?

Теодора Џехверовић

Певачица летује на хрватском приморју и то у друштву дечка Нина Челебића. Она је у Хрватској направила праву пометњу ако је судити по фотографијама које су "запалиле" друштвене мреже.

 

 

Теодора данима објављује купаће костиме које је планирала да понесе тек када довољно поцрни. Будући да се определила за један који већ данима чува, изгледа да је и сама задовољно бронзаним теном.

Бикини је јарко плаве боје, а на њему су воћкице у црвеној боји. Доњи део је у виду бразилки, а певачица се није либила ни да покаже своју позадину која у оскудним гаћицама одузима дах.

Марина Висковић

Марина одмара на Ибици где је својим пратиоцима поручила да је свима, па тако и њој, потребан дугоприжељкивани одмор. Позвала је фанове да науче текст њене две нове песме како би заједно певали по њеном повратку за Београд.

 

 

- Мало сам побегла на Ибицу да предахнем. Надам се да за то време учите моје нове песме “Ибиза” и “Бомба” јер ћемо се доста дружити овог лета. Радујем се унапред, али само ми треба сан и мир да бих могла вама да се посветим - написала је Марина. 

Купаћи који је изазвао највише пажње је у крем боји. Он је делимично наборан и у горњем и у доњем делу, а такође је бразилског кроја. Најинтересантније је, ипак, његово закопчавање у пределу бретела које је од тила и везује се у машну.

Ивана Николић – Хуррицане

Ивана је по мишљењу многих најатрактивнија дама популарног триа, а то није нимало случајно. Она напорно тренира како би тело одржала у форми, а почетком лета је с оталим чланицама групе отишла пут Азурне обале одакле се “похвалила” тренеру да је направила неколико пропуста у исхрани.

 

 

- Као што рекох ред, рад и дисциплина! То што си дала себи мало одушка може бити само плус и кратак апдејт, што значи да је позитивно, али тек када смо дошли скоро до жељене форме. Свака част теби и настављамо даље! Прогрес је континуиран, остани фокусирана! - написао јој је тренер, алудирајући да добра форма не зна за одмор и пропусте у тренинзима и исхрани.

Фанове је посебно одушевила у розе-жутом бикинију популарног бренда Луј Витон, чији су иницијали свуда по бикинију. Стајлинг је допунила наочарима и пирсингом у виду циркона у пределу пупка, као и сатом.

Наташа Беквалац

Ната је мама тинејџерке Хане и девојчице Катје, па су фанови и то имали у виду када су похвалили њено тело.

 

 

- Иди тамо где слободно дишеш - кратко и јасно написала је новосадска барбика уз прве фотографије са одмора које проводи у Грчкој.

Њена сестра Кристина јој је одговорила да покуша да ужива док не дође она да јој "упропасти" летовање.

Купаћи за који се Беквалчева одлучила је дводелни полуспортски црни бикини, за који је добила прегршт позитивних реакција.

Тијана Дапчевић

Тијана, такође, одмор проводи у Грчкој. У складу са својом енергијом Тијана се определила за спосртски једноделни пинк купаћи. Глумица Милена Радуловић ју је питала која је марка костима у питању будући да јој се веома свидео, док је од водитељке Снежане Дакић, певачице Иване Петерс и многих других добила пољупце и поздраве.

 

 

Од коментара посебно се истакао онај који је гласио “Када ћеш више да остариш", а који се може схватити једино као комплимент.

Дапчевићева је стајлинг допунила и дамским шеширом, мачкастим наочарима, огрлицом од шкољки и наруквицама. Изгледа да је то била добитна комбинација будући да су је сви похвалили.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

Анастасија у врелом издању

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".