Син фолкера Аце Лукаса, Лазар Вуксановић и његова супруга Ана ускоро ће постати родитељи, а пар је открио и да чекају дечака.

Лазар и Ана су бушењем балона открили пол бебе, а фолкер, који је најавио снимање филма и серије у којем ће приказати делове свог живота, је открио да је пресрећан и прокоментарисао име унука.

Фото: принтскрин инстаграм vuk.lazar

 

 

-Радујем се, како да се не радујем. Сазнао сам убрзо кад и они, али нисам био тамо када су са тим балонима радили да сазнају ког је пола беба, рекао је Лукас.

Како су Лазар и Ана написали на друштвеним мрежама, наследнику ће изгледа дати име Вуксан, а Лукас је прокоментарисао да ли је то заправо име које ће носити његов унук.

Фото: Катарина Михајловић/Ата имагес

 

-Не знам стварно, то ће они да одлуче, они су родитељи, ја се у то не мешам. Ја кад сам био родитељ, питао сам се, сада је на њих ред, истакао је певач и додао да ће размазити унука и да једва чека да постане опет деда.

Лазар и Ана су се венчали 6. марта ове године, а певач је тим поводом направио велико славље. Иначе, ово није прво унуче које ће фолкер добити, с обзиром на то да већ има унуку Мињу, коју му је подарила ћерка Миљана

(24 седам)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Свадба Ђанијевог сина Милоша

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".