Наиме, она увелико ради на отварању ТВ канала, који ће се звати "Сека кидс".

Сека неће одустати од музичке каријере, али каже да ће се највише посветити програму за малишане.

- Данас деца свашта могу да гледају у цртаћима! Схватила сам да има мало здравог, доброг и занимљивог дечјег програма. Пожелела сам да малишани гледају емисије у којима нема ништа негативно. Зато сам отпевала комплетан дечји албум и отворила Јутјуб канал. Видим да се то што сам урадила баш допало слушаоцима и гледаоцима и наставићу тиме да се бавим. Надам се да ће Јутјуб канал "Сека кидс" озбиљно да заживи и да ћемо моћи да га претворимо у телевизијски канал - каже Алексићева.

Она је мајка двојице дечака, Јакова и Јована, тврди да ће њен телевизијски програм бити веома богат.

Фото: Инстаграм принтскрин/ seka_aleksic/

 

- Кад год имам слободног времена, бавим се тим пројектом. Волела бих да имам едукативне програме за децу. Свашта имам у плану, али полако, никуд не журим - каже Сека.

Фолкерка каже да је програмом за најмлађе почела да се бави из љубави, а не због новца.

- Не размишљам о том каналу као о новом бизнису. То радим из љубави! "Сека кидс" је поклон мојим синовима Јакову и Јовану и осталој деци која ме воле и чији родитељи прате мој рад. Уосталом, ја имам неке своје бизнисе који нису везани само за певање. Али, сматрам да не треба да идем улицом и причам да ли имам неке фирме, то је ван сваке памети. На крају крајева, некултурно је некога питати о заради. "Сека кидс" је замишљен да буде у корист деце. Тако се опходим према њему, не размишљам о заради - завршава причу певачица, која ће на свом ТВ каналу позајмљивати глас неким анимираним јунацима, што јој неће бити непознаница. Сека је, наиме, још 2013. године позајмила глас лику Векси у анимираном филму "Штрумпфови 2".

(АЛО)