Иако је правни техничар тај позив га не занима, циљ му је да постане певачка звезда и на томе ради свакодневно. 

Лука, знамо да се бавиш певањем, да ли нам можеш рећи нешто више о себи?

- По занимању сам правни техничар, завршио сам нижу музичку школу, шест година у Панчеву са свим петицама, певач сам. Правом не желим да се бавим јер ме право, економија, канцеларијски послови не занимају колико и посао естраде односно једног доброг и квалитетног певача - започиње Радивојевић интервју за "Нпортал".

Фото: Приватна архива

 

Причао си раније за медије да си доживео породично насиље. Када  је почело и колико  је трајало? 

- Све је то кренуло одмалена, насиље у породици трпимо од кад сам се родио. Моја мајка, сестра и ја…Неки људи не верују у све то, јер им се живот своди на курвалук, спонзорство и остале ствари, јер је њима живот на тацни, а мени није, јер сам имао детињство какво нико није имао. Од финансијских средстава до некретнина. Само ћу рећи да и дан-данас немамо своје, било то стан или кућа…

Мајка је подигла кредит пре три године за плац, никако кућа да се сагради, а то мислим да никада неће бити, јер моја мајка ради у здравству и има јако малу плату и плаћа рачуне и стан и остаје на нули после тога, док мој отац иде да јури друге жене, пије, коцка и много тога да не набрајам…

Мој отац никад није искрено волео моју мајку, требало је да буде искрен и да каже одмах да не жели никакав однос са њом. Било би лакше и мајци и нама…- испричао је Лука и наставио како је мајци сачувао живот: 

Да нисам позвао полицију уочи мог имендана и његовог рођендана, 31. октобра, моја мајка не би била жива. Ја сам тада живео у Београду и дошао на славу код њих, имала је среће што сам био ту иначе не знам да ли бих је и дан-данас гледао својим очима.

Мајка је једна и не може нико да је замени… Мој отац је подигао нож на њу, није јој дао да спава, бацао је храну док је спавала, флаше, причао увредљиве ствари, да је курва, да иде са докторима по канцеларијама, ординацијама и остало…

Моја мајка никад није погледала мушкарца на улици, а камоли да ради тако неке ствари. Прво ми као деца све знамо и сазнамо, никад није била на лошем гласу. Иако је моја мајка млада, има 41 годину, за њу могу рећи много лепих речи, јако је сналажљива, вредна, брза, перспективна, има и неку лошу ману, а то је што је мало тврдоглава и има неке лоше ставове. Али, то се све исправи, није то ништа лоше…

Како су чланови породице реаговали када си има саопштио да желиш да учествујеш у ријалитију? 

- Мислим да је јако добар ударац за јавност то што сам као певач завршио музичку школу и имам предиспозиције да будем звезда, имам неку другачију харизму од других певача, тако ми људи кажу и ја се слажем са тим. Имам свој стил и гурам тај фазон и не копирам никога.
Породица није за ријалити, али они морају да ме подрже јер су моји. Свако је бирао шта ће да ради у животу, а ја сам се одлучио на такав начин живота…

Био си у вези са Миљаном Кулић. Како си је упознао и како би окарактерисао твоју везу са њом? 

- Ја сам мислио да је Миљана приватно другачија, нормална, да можеш са њом лепо да попричаш, али очигледно за њу је нека будала са дијагнозом, таман добар спој Ненад који је сада са њом.  Нека га врти око малог прста тако и треба, ипак је то Миљана…

Миљана и ја смо се дописивали три године и никако да се видимо, имао сам слободно у фирми где сам радио, и рекао јој да могу доћи, али на 3-4 сата да одемо на пиће и ручак.

Девојка је једва дочекала, ја сам кренуо према Нишу сачекала ме је на станици таксијем.  Отишли смо у ресторан на ручак. После ручка мени она каже: ''Ајмо у други ресторан''. Одвела ме у зграду. Ја сам мислио да на врху зграде има неки леп ресторан, међутим рекла ми је ''ајмо до стана где смо живели Зола и ја на 15 минута и идемо''.

Остао сам затечен, она је мене закључала у стану. Узела је кључеве, ставила у торбу, села на кревет, а на кревет је ставила торбу. Решетке на прозорима, прозори не могу да се отворе, само клима ради. Не можеш да позовеш никога, отела ми је телефон.

Мислио сам да се шали са свим тим, али нажалост то је једна психопата од девојке, сви знају ко је она и шта све ради.
Ово је укратка прича да не пишем све, мислим да је ово сасвим довољно речено.

Да ли познајеш Миљанину породицу и пријатеље, у каквим сте односима?

- Наравно да познајем, упознао сам и Марију поледњи дан кад је ''Пинк'' дошао по нас. Синиша је улетео у стан исто послењи дан и драо се што спавамо заједно… Био сам и у кући код ње, Марија је дивна жена и све могу најбоље о њој да кажем, домаћица прелепа мајка. Миљана је њој живот уништила њеним понашањем, она мајку никако не поштује, зато је Марија од секирације добила рак, као и њен отац…

Жељка само Марија чува, позвала је за три дана нашег дружења два пута да пита како је Жељко, апсолутно као да дете нема само о сексу размишља и где ће отићи. Као бескућник је. 

Фото: Приватна архива

 

Ко ти је од ријалити учесника поред Миљане привукао пажњу и због чега?

- О Миљани не желим више да причам, а што се тиче ријалити играча, занимљива ми је Анђела девојка која је јако културна, добра девојка. Све најбоље о њој могу рећи јер је знам и приватно.

Поред Анђеле свиђа ми се и Марко Ђедовић са којим сам добар. Јако је искрен, директан као ја зато волим такве људе позитивне, директне, све у лице - ништа са стране.

Остали ријалити играчи као играчи, Тара Симов са којом се дружим, приватно потпуно добар особа, има душу зна шта хоће у свом животу девојка од става пре свега, јако је волим и драга ми је. Ко је добар према мени ја ћу душу дати за њега.

Да ли си био у сукобу са неким од учесника?

- Био сам у сукобу наравно као и сви ријалити играчи. Дођу са неком лажном причом и онда их изрешетам јавно, па ми се извињавају јер не знају пола ствари, што би рекли нису ме ни упознали, пружили руку, а причају свашта иза леђа. Нећу их именовати, сами ће се они пронаћи.
У ријалити планирам да уђем у шесту сезону ''Задруге". Идем за неколико дана да потпишем уговор, па ћемо видети какве ћу услове имати и које ми понуде дају.  ''Пинк'' је пре свега увек био коректан према мени, што се тиче Милице и Жељка и продуценткиња које раде на ''Пинку'', све најбоље могу рећи. 

Чиме се тренутно бавиш?  

- Сада тренутно радим промоције са мојом другарицом Таром Симов, задовољан сам послом и зарадом, јаван живот, људи око мене, сликања, гледања, такав сам живот хтео то сам и добио и надам се да ће бити све боље и боље да снимим хит од песме то планирам после изласка из ријалитија. Што би ми рекли људи, Слоба Радановић на апаратима…

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".