Хју Џекмен и његова супруга Дебора Ли венчали су се још давне 1996. године, међутим, коментари на рачун његове, иначе 13 година старије супруге ни дан-данас не престају.

"Изгледа као да је дупло старија од њега", "Она делује као баба наспрам њега", "Он је савршен, зар није могао да нађе неку бољу", "Уопште ми нису пар", "Мени делују као мама и син"... само је делић коментара који су се могли прочитати за све ово време, а њу су многи називали и "најружнијом срећницом" јер је успела да заведе чувеног "Вулверина".

Фото: Профимедиа

 

 

Ипак, чини се да их ови коментари не дотичу ни најмање. Напротив! Они уживају у својој љубави и делују и даље заљубљено као првог дана, што се могло видети и када су их папараци недавно усликали на улицама Њујорка.

Обоје су били обучени лежерно, у спортке комбинације, ћаскали су и смејали се делујући попут заљубљених тинејџера.

Подсетимо, Хју и Дебора су се упознали годину дана раније на сету аустралијске телевизијске серије "Correlli" у којој су обоје глумили, а данас су родитељи двоје усвојене деце.

Фото: Профимедиа

 

"Пре свега најтеже је било прихватити да супруга и ја не можемо да имамо биолошку децу. Кад је о усвајању реч, уз биолошку децу желели смо да усвојимо барем једно дете, али на крају смо усвојили двоје".

"Кад се поставило питање хоћемо ли да усвојимо дете или да се подвргнемо вештачкој оплодњи, није било сумње. Морам рећи да, иако је процес усвајања заиста био тежак, депресија је одмах нестала и сад смо најсрећнији родитељи нашег 17-годишњег Оскара и 12-годишње Аве. Не сматрам их усвојеним. Они су наша деца", испричао глумац је пре неколико година.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Незаборавна филмска дива Мерилин Монро

(Wanted)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".