Тончи у почетку није знао за везу ћерке Хане Хуљић и Петра Граше који је од ње старији 14. година. Није се противио тој вези јер добро познаје Петра. Како је рекао, једва чека да на свет дође унука. 

- Ето та веза која је завршила брзим браком и дететом између Петра и моје ћерке, свакодневно смо бомбардовани, али нисмо причали о томе, ми живимо нормално, притисак је сваки дан читати, није излазила напоље јер јој је било смешно да трче сви за њом - рекао је за РТЛ Еxклузив.

Фото: Петар Митић

 

Хуљић је направио шалу на рачун њихове породичне ситуације, те је сликовито приказао како он и зет функционишу. Признао је да је љут на зета зато што превише ради.  

- Имам врло стабилну супругу која ће бити ту, Петар је буквално свакодневно на наступима тако да се мало љутим јер нема потребе толико да ради, па сам и ту ситуацију одрадио у овом споту, да игра пред салом радости - рекао је Хуљић и открио у каквим је односима са зетом Грашом:

- Ја сам човек који воли да се зеза и однос мене и Граша је такав јер 26. година се познајемо, ми смо сви фамилија, имамо специфичан хумор - испричао је.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/petar_graso_fan_page

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома Шерифа Коњевића - 1991. година

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".