Гласине које одавно круже, да је брак Јелене Карлеуше и Душка Тошића у кризи, добиле су и званичну потврду.

Певачица је пре пар дана објавила да се разовди од свог супруга фудбалера Душка Тошића након 14 година брака. Након саопштења са својим мезимицама Атином и Ником отпутовала је на одмор.

- Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо наш брак после 14 година. Нажалост, Душко не види више себе као дио наше породице. Техничко правне ствари ће бити споразумно решене у наредном периоду, навела је Карлеуша у свом саопштењу на Инстаграму.

 

 

Два дана пото је објавила да се разводи од Душка Тошића Јелена Карлеуша је спаковала кофере и са ћеркама отпутовала на летпвање у Турску. Како преносе домаћи медији, поп звезда је одсела у хотелу са пет звездица где ноћ кошта око 1.200 евра.

Међутим, ма како изгледало на „Инстаграму“, Јелена није ово лако поднела. Уочи 5. јула, када је и званично признала да њена брачна прича ни овог пута није успела, ЈК је у рукама држала писмо које јој је давало невероватну снагу.

"Мама моја, ти си ми све у животу, волим те много и не могу да живим без тебе!", порука је тринаестогодишње Атине упућене вољеној мајци.

Фото: принтскрин инстаграм/ карлеусастар

 

 

БОНУС ВИДЕО:

Завирите у ормар Јелене Карлеуше

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".