Атрактивна плавуша је својим пратиоцима дала опцију да је питају шта год желе, а једно од многих које је стигло тицало се њеног детињства.

Како си тада живела, имаш ли још увек пријатеље из тог периода?

- Детињство памтим као прелепо, имам пуно пријатеља из основне школе, и још увек се дружимо. А када говоримо о школи, постојале су неке фазе и ситуације са којима сам морала да се носим, које нису биле лаке, али нисам се дала. Није било једноставно бити истакнут из масе због тога што си дете познатог родитеља. Постојало је милион ситуација у којима је било тешко снаћи се као јако млад. Постоји једна коју ћу памтити цео живот сигурно јер је могла да се заврши кобно по мене - написала је Сара па наставила:

- Живот ми је био угрожен. Иако није била ствар вршњачког насиља (мада је на крају тако испало), већ су наставници један дуг временски период вршили притисак на мене и толико ме саботирали у сваком смислу да се то наравно пренело на једну проблематичну групу деце која је водећи се тиме довела и мене у велики проблем. Хвала Богу није се завршило фатално - гласило је у Сариној објави након које је изјавила да се искрено нада да се ништа слично никоме више неће догодити.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/saramiajokic

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".