Раскошна вила на Илиџи, неколико станова, луксузни аутомобил као и брендиране крпице главна су тема медија, а певачица Бранка Соврлић признаје да јој је и те како досадило да о томе слуша и чита.

Фото: АТА имагес

 

- Стварно ми је преко главе. Зар људи немају друга питања? Мислим ја живим сасвим нормалним, финим животим, немам пороке. Него виде да имам фину хаљиницу, онда ја њима кажем: ''Немој да пушиш па ћеш имати и ти сваки месец за хаљиницу''. Прво здравље се нарушава, моје све запослене у ресторану пуше, прво трују себе, околину и много пара троше. Никада нисам ни пушила ни пила, ваљда ми је остало и зато што сам се бавила спортом, али и од родитељског васпитања - рекла је Бранка.

Задирање у туђи џеп и новчаник сматра врло неваспитаним, али се не устручава да објасни да је њено богатство ништа наспрам оног које имају њене поједине колеге.

- Радили смо и супруг и ја, зарађивали, ништа нам није пало с неба. Па има људи који имају толико, мислим што не пишу за Сашу и Брену колико имају и колико је њхово богатсво? (смех) Навалили сви на мене - објаснила је певачица.

И мада не мора да се правда, Бранка је желела да публика зна да је њен новац увек био квалитетно потрошен, као и то да је многима помогала, о чему ретко говори.

Фото: Н. Скендерија

 

- Не бих сад да наводим коме сам шта учинила, али поћи ћи од најбаналнијег примера. Мој супруг и ја имамо пуно деце у фамилији која су се школовала и уз коју је некада требало стати - била је кратка Бранка.

(Гранд онлајн)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома певачице Бранке Соврлић 1988. године

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".