Ован

Овај знак често карактеришу лепе обрве. Неки Овнови, захваљујући њима, делују неустрашиво, а други имају заводљиво-невин израз лица.

Бик

Врло често, Бикови имају изузетно лепе усне, сензуални су и магнетски привлачни. Умеју да позирају и изузетно су фотогенични са неким тајанственим шармом.

Близанци

Благословени су магичним теном, па увек сијају и привлаче пажњу, чак и у великој гужви. Дуго задржавају младалачки изглед, за њих су године само број.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Иако Ракови „крију“ свој стомак, астролози тврде да припадници овог знака увек имају леп стомак, чак и када је мало пунији.

Лав

Прелепа коса је њихов главни заштитни знак. Лавови у хороскопу, попут те животиње, имају раскошну гриву којом машу где год да се појаве јер знају да су све очи упрте у њих.

Девица

Девице се издвајају веома чистом и блиставом кожом, како на лицу тако и по телу јер имају изузетно темељан режим неге.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Ваге су изузетно згодне отпозади, нико не остаје равнодушан према начину на који се оне крећу и према изгледу њихове задњице.

Шкорпија

Ерогене зоне су најјачи естетски адут једне Шкорпије. Шкорпије се издвајају посебно лепим и чврстим грудима, чак и када су мале. 

Стрелац

Стрелчеви имају истакнута рамена и лепа леђа, па је препоручљиво да бирају хаљине и блузе које ће им истаћи ове делове тела.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Створене су за мини хаљине и сукње – ноге Јарчева су одлично обликоване. Одликују их вретенасте ноге које је немогуће не приметити.

Водолија

Код Водолија су најпривлачнија њихова стопала. Имају и фетиш за добар педикир, па једва чекају топлије време да истакну своја стопала у прелепим сандалама.

Рибе

Ово је знак који има најлепше очи и то је прво што сви примете када виде Рибе. Поглед им је помало мистериозан, али поред спокоја, носи и одређену дозу сексепила.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".