Они сад коментаришу њену расподелу, а реч је добио Санди Којић.

-Ти си пре две недеље ушла, видео сам да си била ћутљива, Ђоле и Ирма су препознали да си поводљива, тако да су те узели под свој клан. Све што кажу, ти тако радиш. Гледаш у пабу шта радимо и преносиш. Што се тиче буџета Ирма и Ђоле су све урадили - говорио је Санди.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Људи не знају шта се десило и окрећу ситуацију - убацила се Ирма.
Третирам их као пролазнике у пабу. Очекивали сте да ће неко од вас троје бити вођа и размишљали сте. Ми смо били посвађани, зато сам добио мали буџет - наставио је Којић.
-Тек ћу да вас провоцирам будале - урлала је Сејранићева.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Ја сам први дан дошла овде и ћутала јер сам била збуњена. Ја сам таква личност, нисам као сви остали да кренем да нападам Дениз коју не познајем. На мени је да приоценим и видим слабе тачке, до тад ћу да ћутим као заливена. Улазићу у конфликте, ако будем имала повода. Нити ми требају приче, нисам дошла да бих била битна, а то што се ви свађате... - истакла је Мартина.
-Већ се види ко ће бити омиљени, то је Ђоле. Мићи си дала велики будђет да би имала протекцију у пабу - наставио је Којић.
-Сматрам да си искрена, свиђа ми се јако подела буџета. Хвала ти за комплименте и савете - рекла је Невена.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Прво и основно коментарисаћу поделу буџета, која је била катастрофална. Ти девојко ниси направила ниједан субјективан коментар, него неко ко ти је сугерисао протелих дана. Ти једино седиш на гарнитури и шминкаш се. Ти кад би узеча метлу не би знала да чистиш, изгледала би као вештица. Цару дајеш 3000, за шта? Да му се ушлихташ и увучеш у бу*у! Ти са мном ниси имала никакву комуникацију, осим да ме питаш колико има сати. Ти девојко имаш 19 година, спрдаш се са неким, а ја сам старији 13 година и образован. Ти си апсолутна нула за мене - беснео је Михић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Мислим да сам ти рекла ствари са разлогом. Немаш права било шта да ми причаш, кад смо саставили једну реченицу. Питао си ме да се спојимо и да ти треба женска пажња, да правиш Мију љубоморном - открила је Петровићева.
-Пошто нећеш метлу сама да узмеш, ја ћу те патентирати и послати из Шимановаца - одбрусио је Стефан.
-Ти си мени рекао то за Мију, ја сам ти рекла спојићу те са Сањом, да ја не желим приче. Ти си дошао и рекао да ти треба женска пажња - наставила је она.
-Ти си једина девојка која нема силиконе, а ни мозак - одбрусио је он.