Од бивше супруге с којом је био 15 година у браку и добио троје деце, опростио се и Трамп који је у изјави написао: 

- Ивана је била дивна, лепа и невероватна жена, која је водила сјајан и инспиративан живот. Била је јако поносна на своје троје деце, Доналда Јуниора, Иванку и Ерика. Била је јако поносна на њих, као што смо сви ми били јако поносни на њу.

Фото: Твитер принтскрин/Disclose.tv

 

 

Љубавна прича Иване и Доналда почела је као у многим холивудским филмовима. Она је у ресторану са друштвом покушавала да пронађе слободан сто када је њена лепота и привлачност привукла Доналда који се затекао у истом ресторану и одмах је одлучио да Ивани и друштву осигура сто. Било је то 1976. године када је Ивана из тадашње Чехословачке стигла у Америку. Док је истраживала Њујорк са пријатељима, једна од првих особа коју је упознала био је Трамп.

- Након што нам је помогао да пронађемо слободан сто остао је да седи са нама. У једном тренутку само је устао и отишао и пре тога је платио рачун попут правог џентлмена. Када сам изашла из ресторана Доналд је седео у лимузини и одвео ме кући - описала је Ивана једном приликом почетак њихове романсе.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Венчали су се 1977. године, а исте им се године родио и син Доналд Трамп Јуниор, две године касније добили су Иванку, а 1984. су добили и треће дете, сина Ерика. У 80-им су заједно градили Трампово пословно царство и Ивана је активно учествовала у уређењу интеријера Трумпових хотела и коцкарница и Трамп је имао поверења у њен укус и пословне одлуке. Током 15 година брака није јој био веран и она је то слутила, али није хтела да призна себи све до сусрета са глумицом Марлом Мејплс.

- Одједном сам видела да ми прилази нека лепа плавуша. Рекла ми је: Ја сам Марла и волим твог мужа. Волиш ли га ти? Наравно да га волим, одговорила сам, запањена њеном дрскошћу. Ипак, у том тренутку сам знала да је мој брак готов  - присетила се у једном разговору Ивана тренутка у којем је схватила да мора да затражи развод.

Медији су пажљиво пратили све детаље у овој бракоразводној парници током које је Ивана изнела и оптужбу да ју је Доналд силовао, а касније када се кандидовао за председника те оптужбе је и јавно повукла. Предбрачни уговор који је потписала није јој осигурао пуно тога, али на крају из брака није изашла сиромашна. Њујорк Тајмс је те 1992. године пренео како је Ивана после развода добила од Трампа 14 милиона долара, вилу од 45 соба у Конектикату, стан у згради Трамп Плаза на Менхетну и право на кориштење резиденције Мар-а-Лаго у Флориди један месец у години и добила је старатељство над децом и месечну алиментацију у износу од 650 хиљада долара годишње.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из дома Дафине Милановић, власнице пропале Дафимент банке

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".