Пре неколико година, Тијана, је осим због улоге која је прославила, доспела у жижу јавности, рекавши да је преживела породично насиље.


- Развела сам се, после три године брака, одмах након "Фарме" јер више нисам могла да трпим насиље. Први пут о овоме говорим јавно јер сматрам да о томе не треба да се ћути. Не радим то због популарности, већ да бих помогла другим женама које пролазе кроз исто - рекла је 2013. године глумица Тијана Вучетић.

Како је казала улога Петројке је винула у само глумачко небо.

- Играла сам у 15 епизода од укупно 100 које су биле саткане од урнебесних сцена са глумачким великанима, јунацима серије Радошем Бајићем, Драганом Николићем, Миленом Дравић, Милорадом Мандићем Мандом, Лазаром Ристовским, Олгом Одановић, Ненадом Окановићем, Радом Ђуричин, Милутином Мимом Караџићем, Надом Блам, Милијом Вуковићем, Метом Јовановским, Сузаном Манчић, Љиљаном Стјепановић, Момиром Брадићем, Светиславом Булетом Гонцићем, Мирољубом Трошићем Ђодом итд… Преко ноћи ми се догодила вртоглава популарност, јер лик Петројке је врло оригиалан и упечатљив - рекла је Тијана која се иначе посветила и певању.

Тијана је видно смршала, а ево како изгледа:

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Радош Бајић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".