Глумица је одлучила да узгаја органске производе, воће и поврће на плацу. Она се похвалила како то све изгледа и детаљно описала сваку фотографију. Истакла је колико јој значи подршка пријатеља пољпривредника и комшија. 

- Наше непрскано поврће и воће подршка је труду да се здравије хранимо. Земља на нашем плацу по квалитету је пете категорије што је за гајење поврћа лоша стартна позиција. Има глине, па је тешко и окопавати и плевити. И поред тих препрека успевамо да одгајимо неколико култура - написала је Ивана, па наставила:

- Помоћ комшија и пријатеља пољопривредника од великог је значаја. Тако смо, на пример, успели да набавимо стајско овчије ђубриво, да инсталирамо заливање "кап по кап"... Сећам се кад смо засадили прву "башту", моји родитељи и ја, осамдесетих година, свакодневно смо је обилазили и седећи на клупици загрљени посматрали њен развој. Пролетос сам тако и ја, по завршеној садњи и формирању леја, села на исту ту "клупицу са погледом" а телом ми је прострујала чудесна милина. Моја мајка је одврнула чесмицу и пустила воду кроз систем за заливање. Нега управо засађених живота тада је почела и траје још увек, а плодови свакодневно пристижу.

После тога је добила бројне позитивне коментаре. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Ташка Начића

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".