Вуди Харелсон је пре десетак година испричао је у интервјуу за Плејбој како му је улога тупавог бармена у хумористичкој ТВ серији "Кафић Уздравље" (Cheers) из 1980-их помогла да не погине у Хрватској, пише 24сата.хр.

Глумац се присетио како се почетком 2000-их спријатељио са "погрешним" девојкама на плажи у Дубровнику. Њихови момци били су чланови "опасне банде" па је Вуди постао њихова мета.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Јиммy Киммел Ливе

 

- Ти су момци силазили са брда. Изгледали су као нека врста хрватске џудо банде. Дошли су да ме убију јер сам био с тим згодним цурама. Били су спремни да ме растргну. Онда ме један од тих гадних момака препознао са америчке телевизије и на крају смо ишли заједно на пиће. Кунем се, да нисам био у "Cheers"-у, погинуо бих на тој плажи у Хрватској - испричао је Харелсон.

Иначе, ових дана, комичар Крис Рок и његова девојка Лејк Бел, као и Харелсон и супруга Лаура Луи снимљени су у друштву пријатеља глумца Дејвида Спејда и Саше Барон Коена на вечери у сплитском ресторану, на тераси изнад Диоклецијанове палате.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".