Већ неколико дана тема домаћих медија је развод певачице Јелене Карлеуше од бившег фудбалера Душка Тошића. Овај потез узбуркао је јавност, а данима се нагађа о подели имовине и старатељству над децом Атином и Ником. 

Као што је познато они су отпочели своју романсу пре 14 година, на "Видовдан" када су једно другом изговорили судбоносно "да". 

Фото: С.С.

 

 

Јелена Карлеуша и Бојан, син Славице и Сретена Карића венчали су се 23. септембра 2004. године. На вечну љубав пред Богом заклели су се у Цркви Петра и Павла на Топчидеру, да би потом у "Вили Јелена" склопили и грађански брак, после чега је уследило свадбено весеље. Међутим, брак се распао већ у марту 2005. године.

У заносу своје љубави Бојан и Јелена су чак смислили и имена за децу. 

Фото: Тик Ток принтскрин/еминентан

 

 

— Обоје обожавамо децу и желимо велику породицу. Чак смо се одлучили и за име нашег првог детета. Сложили смо се да уколико буде девојчица добије име Срна, а дечак ће се сигурно звали Бојан јуниор. Наравно, не планирамо када ћу остати у другом стању, да ли сада или касније, јер је све у божјим рукама. Не видим дете као препреку у каријери. Мислим да ће ме оно само оплеменити. Моји обожаваоци би вероватно волели да ме виде и у тој улози. Мислим да ће наше дете бити најразмаженије на планети и знам да сам особа која ће се максимално посветити породици — испричала је Јелена за “Илустровану политику”.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуша - да ли бисте је препознали у овим издањима?

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".