За Жељка Самарџића ова песма има посебно значење.

- Деведестих када ми је почела каријера, почели су да ме заустављају у Кнез Михајловој да се сликају да траже аутограм. Мени је то био шок, живот ми се окренуо. Одем ја код Марине и кажем како сам се кући гледао у огледало и сам себи кажем "шта су то нашле у мени" и каже она: "Ето имам одличан наслов"- присетио се певач, а онда је проговорио о свом првом великом концерту који је одржао у Црној Гори.

Фото: АТА имагес

 

- Никада нећу заборавити свој први велики концерт у спортској хали у Подгорици. Окренуо сам је телефоном и замолио да певају што јаче да она чује и да поделимо ту срећу - испричао је Жељко недавно у емисији "А сад мало ми".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Željko Samardžić

 

Марина је, са њеним супругом Футом, Жељка Самарџића прославила песмом "Сипајте ми још један виски", а касније и хитовима "Грлица", "Слутим", "Да ме није".

Фото: Архива Новости

 

- Марина је знала неке наше разговоре вешто да преточи у текстове мојих најлепших песама. "Сипајте ми још један виски" још од кад је објављена зовем својом "личном картом". Настала у време које је смрдело на барут и бензин из пластичне флаше кока коле са угла улице… Јако давно али још увек се слуша и воли. То је ваљда доказ вредности - изјавио је својевремено Жељко

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Здравка Чолића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".