Хана Хуљић, млада хрватска музичарка и ћерка Тончија Хуљића, породила се пре неколико дана у Сплиту.

Она је у сплитско породилиште стигла у јутарњим сатима, а у то време је њен супруг Петар Грашо био у Загребу због пословних обавеза. Како хрватски медији пишу, пар је ћеркици дао име Алба, а поносни дека Тончи сада је открио због чега је тако.

Фото: Петар Митић

 

 

У медијима се раније спекулисало да су Грашо и Хана добили идеју од његове бивше девојке Данијеле Мартиновић, али Тончи Хуљић истиче да је у питању нешто сасвим друго.

Не крије да је љут на зета: Тончи Хуљић без длаке на језику о породичним односима

- Петар и Хана су се унапред договорили да ће се малена звати Алба. То је име које је латинског порекла и долази од речи албус (бело, светло). На италијанском и шпанском Алба значи зора, па се може рећи да је девојчица име добила и по Петровом оцу Зорану. Иначе, да је био дечак, звао би се Тончи, по његовом деди и мени - рекао је музичар.

У питању је, иначе, име које је Данијела Мартиновић још 2014. године признала да жели да да својој ћерки коју би могла да добије са Петром Грашом.

Фото: АТА имагес

 

 

- Стварно тренутно највећа жеља у мом животу. Ево, истински се надамо да ћемо се врло брзо радовати. Син ће бити Тони, то се зна, по Петровом покојном деди, а за цурицу имамо два имена, или Луце, интересантно, потпуно су дијаметрално различита, па ће се можда људи изненадити. Луце, зато што ми је то право далматинско и наше и моја покојна бака је била Луце, али кад сам чула име Алба, ја сам напросто остала тако узбуђена зато што Алба на италијанском значи "зора", исто ми је то вишезначно, лепо и необично, а опет нама блиско и другачије - рекла је тада Данијела.

Петар Грашо и Данијела Мартиновић били су заједно 24 године, а за то време су били блиски породични пријатељи Тончија Хуљића, па су гледали Хану како расте и сазрева.

Прошле године, хрватски медији су јавили да пар више не живи заједно, а убрзо потом се прочуло да је Грашо у вези с младом Ханом, која је недуго затим и затруднела. Они су се недавно венчали у Цркви Светог Доминика у Сплиту, на интимној церемонији која је окупила неколико десетина најближих.

Данијела није до сад јасно коментарисала све што јој се догодило у протеклом периоду, али се осврнула на емотивне турбуленције које је доживела.

- Људи најчешће очекују драматичну причу јер је неписано правило да се везе завршавају драматично. Али када је уз тебе особа коју поштујеш и цениш, онда је разлаз још несхватљивији. Но, истина је да се свако развија сопственим темпом. Догоди се да неке ствари, које су нам биле битне, с временом постану готово небитне, што и нас саме збуњује, а почну да нам заокупљују и радују неке друге, за које нисмо ни слутили да би могле да постану епицентар нашег живота. Када се то догоди у вези, најпоштеније и најискреније је да свако настави да се развија у свом ритму и у свом смеру. Ако се одлука донесе у правом тренутку, обострано поштовање и захвалност остају - рекла је Данијела за "Глорију".

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".