Чола је открио какав је отац својим ћеркама Уни и Лари, а присетио се једног необичног догађаја који се догодио у Макарској.

- Па воле ме и слушају, могу рећи. Маму морају, али мени увек мало са неким подозривим... увек је ту и нека лова можда да се мало придодаје, увек је ту тата мало дарежљивији... - искрен је Чолић.

Фото: Д.Мишић

 

- Тешко је с медијима се борити, мада ја немам лоша искуства везано за медије, нисам у неком великом проблему, ту и тамо буде мало заједљиво тако да не можеш ту ништа, али кад су деца у питању, онда можда и реагујеш мало и тако. Они нису криви што се тата бави јавним послом па су увек ''ћерке Здравка Чолића...'' док оне још мало не напредују, док не одрасту. Тако да ту мораш реаговати, а ово остало ја сам навикао, нема тога што мене може избацити из равнотеже - признао је певач.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

У 55 година Чолићеве каријере било је тренутака за памћење, а присетио се једног инцидента у Макарској када му је обожаватељка преко терасе ушла у собу.

- Ја се увек сећам Макарске, кад је поподне, управо овако као сад пред концерт, жена која је на осмом спрату прескочила ограду и улази у моју собу у хотелу, и ти си фрапиран, откуд она, могла је пасти доле, погинути, тако да свашта је било, али то ми је остало као слика негде предвече, неко улази преко балкона. Али свашта је било, дуга је каријера па је била свакаквих догађаја - рекао је Здравко.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Здравко Чолић - музички великан, миљеник свих генерација

(Дневник.хр)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".