Увек искрена и без длаке на језику певачица Гоца Тржан не крије чињеницу да са својим изабраником Радомиром Новаковићем годинама води борбу за потомство, а будући да се та жеља показала тешко остваривом развод Гоце и Раше често је тема о којој се у јавности нагађа.

Разлика у годинама такође је разлог ових спекулација, међутим Гоца и Раша успешно одолевају искушењима и изнова доказују да је њихова љубав јача од свега. Успешност вантелесне оплодње примарни им је циљ те не одустају од своје велике борбе.

Фото: Милена Анђела

 

Овај складни пар не осврће се на негативне коментаре, а како певачица тврди разлика у годинама не може да наруши њихов однос:

- Није ме брига за друге људе и предрасуде. Људи који знају мене и Рашу знају колико смо компактни и како добро функционишемо. Прекратак је живот да га живиш у страху од будућности... Ја желим да живим свој живот гас до даске, јер не постоји будућност, ни прошлост, постоји само овај тренутак који сада живимо - рекла је Гоца једном приликом и додала:

- Ја живим најлепше године у свом животу, чак и да сам размишљала у оном тренутку када смо се Раша и ја упознали и да сам рекла: "Једног дана ће да се види та разлика", не бих имала ових најлепших 11 година у свом животу. Свакако ће се видети разлика, ја је ни не кријем... Ми се шалимо на тај рачун и правимо вицеве. Суштински се изузетно волимо и поштујемо, наша веза и брак није базирана искључиво на физичкој привлачности. Једног дана ако буде желео да буде са млађом и лепшом женом, ја не могу и нећу да га задржавам, то је бесмислено, јер и ја са 60 година ћу бити озбиљно пиленце за неког чичу од 80.

Фото: АТА имагес

 

Иако се у једном тренутку обесхрабила те хтела да одустане од борбе за мајчинство, певачица је недавно открила да ће вантелесној оплодњи пружити нову шансу:

- Ја рекла, ја порекла. Знате, кад доживите било какво разочарење, сваки пут кажете да нећете више. Нико ко то није прошао не зна какав је то осећај. И заиста тад помислите да нема шансе опет кроз то исто да пролазите, мада исто кажете и кад се породите. Међутим, врло брзо на то заборавите и ипак пожелите да пробате поново - искрена је била Гоца.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".