Певачица је изјавила да у сваком тренутку ужива у трудноћи и да једва чека порођај кад се врати у Београд.

- Дошла сам са супругом и сином на море, решили смо да мало побегнемо од гужве и врућине. Када се вратимо, мораћу да будем у Београду зато што у августу улазим у девети месец. Осећам се феноменално, највећа жеља ми је била да ми Бог подари друго дете, и то девојчицу. Та жеља ће ми се остварити! Баш сам срећна, трудим се да уживам у сваком моменту трудноће - прича Јелена.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/kostovjelena

 

Певачица је током прве трудноће била активна, а сада је решила да се смири.

- У првој трудноћи сам певала све до седмог месеца, стално сам путовала и била активна. Снимала сам чак и спот у петом месецу трудноће. А кад сам други пут затруднела, отказала сам све наступе. Сада ми прија мир... Имам промене расположења, али то је нормално за сваку трудницу. Превише сам емотивна, али се трудим да не оптерећујем људе око себе - прича Јелена и додаје да једва чека порођај:

- Не плашим се порођаја, за разлику од првог пута. Тада сам читала и слушала разна искуства жена које су се породиле, а сада знам да је то нешто најлепше. Једва чекам тренутак да угледам своју девојчицу! Списак имена за њу је сваки дан све већи, али ће на крају син Милија изабрати име за сестру - каже Костов.

- Волела бих да имам још деце! Улога мајке је и најлепша и најтежа у животу, дивим се људима који имају много деце. Живимо у тешком времену, дете треба извести на прави пут. Надам се да ћу успети у томе! - истиче она.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Маја Оџаклијевска

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".