Сузана Перовић била је једна од најпожељнијих и најпопуларнијих певачица током осамдесетих и деведесетих година прошлог века на овим просторима. Снимила је два албума са групом “Аска”, а потом је 1986. започела самосталну певачку каријеру.

Низала је хитове, појавила се у филму “Тесна кожа 2”, многим мушкарцима је била тиха патња, а онда се све у трену променило.

 

 

Сузанина каријера доживела је пропаст већ половином деведсетих година када је решила да се повуче са јавне сцене и посвети се породици. Сузана се удала за естрадног менаџера Владимира Владу Перовића са којим има двоје деце, сина Николу и ћерку Дајану.

Сузана се поново се нашла у центру медијске пажње 2013. године када је ушла у ријалити шоу “Фарма 5”. Док је учествовала у ријалити, њен син Никола лежао је у затвору, о чему су нашироко писали домаћи медији. Он је 2013. године са још шесторицом момака осуђен због пљачке пумпе, али и због ометања јавног реда и мира. Након изласка из затвора нашао се на потерници, јер је дуго био недоступан надлежним органима, а претходно је починио тешко кривично дело.

 

 

Певачициним недаћама ту није био крај. Она је 2018. године ушла у ријалити шоу “Задруга 2”, где је отпочела романсу са Микијем Ђуричићем.

- Сузана је увек била добра вила и добар човек… Мики је екстра фаца и врхунски кувар, а и у филму се глумци љубе, па то није ништа озбиљно. Ја доживљавам ријалити као један филм. Моја Сузи је супер - рекао је за "Пинк.рс" Сузанин супруг Влада на конто ове везе пре две године.

Осим што је јавно варала мужа, она је доживела и то да буде жртва физичког насиља у ријалитију. Ђуричић је Сузани опалио шамар током свађе, а певачицу Надежду Биљић је тукао штакама, због чега је осуђен на осам месеци кућног затвора.

 

 

Низ невоља није стао за Перовићку ни тада. У фебруару ове године осванула је вест да је њен син Никола Перовић упуцан у сачекуши. Међутим, медији су касније писали да је Никола, наводно, након жестоке породичне свађе пуцао себи у бутину.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелена Тинска

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".