Певачица из Чачка, која се својевремено прославила хитом "Беле раде" и данас је важно име у свету народне музике. Јелена Броћић ипак, повукла се са јавне сцене како би са супругом и сином водила миран породични живот, ван очију јавности. Управо зато вест - развела се Јелена Броћић, многе је изненадила.

Јелена се у тајности удала за свог супруга 2003. године, а ову вест јавност је сазнала много касније. Баш као и вест о разводу, који је уследио након само 9 година брачне среће.

Певачица се развела у строгој тајности, а како каже, све је урадила како би заштитила сина Василија, кога је добила са сада већ бившим супругом.

- Ни када сам се удавала нисам то делила са јавношћу, па нећу да делим ни причу о разводу. Увек сам свој приватни живот држала по страни и најважније ми је да заштитим сина Василија. Мој бивши супруг и ја се сада слажемо боље него када смо били у браку.

Развела се Јелена Броћић и на брак дуг 9 година ставила тачку, а да ли ће се на велика врата вратити на јавну сцену, остаје да видимо.

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".