Аца признаје да је пристао да летује са бившом само због њихове ћерке Викторије и да њих двоје не спавају у истом кревету.

- Соња и ја идемо на море на пет-шест дана због нашег детета. И претходних година смо заједно летовали. Али ја спавам у једном, а њих две у другом апартману. Соња и ја немамо се*с! Понекад помислим како би било лепо да опет будемо заједно, помисли и она, али никада не дође до тога... - прича Лукас и додаје да до интимног чина не дође јер се стално свађају:

Фото: АТА имагес

 

 

- За тих неколико дана Соња и ја се сто пута посвађамо! Незгодни смо када се дотакнемо прошлости. Она ми изнова пребацује неке ствари, али се трудим да је не слушам. У почетку ми је било чудно што заједно идемо на одмор, али сада ми је то у реду - истиче Лукас.

Иако је навикао да летује са Соњом, људи из његовог окружења не могу да верују да њих двоје тако функционишу. Певач каже да га баш брига шта људи причају о њима.

Фото: Инстаграм принтскрин/ sf__fashion__style

 

 

- Не желим никоме ништа да објашњавам. Нека свако тумачи на свој начин. Са Соњом сам у супер односима, али на заједничка путовања не идем због ње, већ због наше ћерке. Викторију волим највише на свету и све ћу учинити за њу. Пуно ми је срце када видим колико је срећна и весела када смо заједно - рекао је он.

Колико воли своје дете говори и чињеница да је она чешће код њега него код Соње, која је иначе добила старатељство над њиховом ћерком:
- Нисам се борио за старатељство, јер сматрам да дете треба да живи са мајком. Али моја љубав према Викторији је толика да она може да бира код кога ће, а више времена проводи код мене него код мајке. Са мном је радним данима, а код Соње оде за викенд. Много је интелигентна. Када види да Соња и ја нисмо у добрим односима или да њеној мајци нешто није по вољи, не дозвољава ми да улазим код њих у кућу. Када је довозим код мајке, каже ми: "Немој, тата, да улазиш, идем сама." То ради само да се нас двоје не бисмо срели и да не би испао хаос - признаје он.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузну вилу Секе Алексић

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".