Тада млада студенткиња из Новог Сада, а данас фитнес инструкторка и кошаркаш венчали су се у Цркви Светог Николе у Сремским Карловцима 23.маја 2009. године и тако крунисали своју три и по године дугу везу.

Млада је тада блистала у седмом месецу трудноће, а на себи је носила венчаницу креатора Дарка Костића.

Фото: Д. Жарковић

 

 

Младенци су организвали  спектакуларно весеље за многобројну родбину и пријатеље који су дошли да са њима поделе радост. 

Међу бројним званицама били су легенда српске кошарке и селектор, покојни Дуда Ивковић, као и Даркови саиграчи попут Ненада Крстића, Милета Илића, Жељка Ребраче и Немање Александрова.

Весељу је присуствовао и Шпанац Марк Гасол, брат Пао Гасола. Млађи од браће Гасол је тада испробао све оно најбоље што Србија може да понуди, ипак највише му се свидела ракија, па је тако и настала чувена слика са чутуром или у народу познатом као буклија.

Фото: Принтскрин Инстаграм/единенциклопедија

 

Када је венчање већ било у току, у цркву су стигли Марко Јарић и његова тадашња супруга, бразилски топ модел Адријана Лима.

Након црквеног венчања славље је настављено у једном од објеката новосадске пивнице, а звезда вечери како су писале Вечерње Новости била је управо Адријана Лима која је тада била у трећем месецу трудноће.

Славна манекенка уживала је у српској кухињи и веселила се заједно са Аном Бекутом која је певала на свадби славног кошаркаша.

Слике са свадбе Дарка Миличића и Зоране Маркуш можете погледати овде:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".