Нада Топчагић огласила се за "Блиц" поводом пресуде Зорана Марјановића за убиство Јелене Марјановић, који је проглашен кривим и издржаваће затворску казну од 40 година.

– Много је запетљано, не знам ништа. Хоћу мирно да спавам. Размишљам о Јани која остаје сама. То је стравично. Одједанпут ми је све у глави, које ће мишљење да има о оцу. Језиво стварно. Имаће дете где да иде, има тетке, стрине и родбину, али шта ће се дешавати у њеној главици... Ипак је он њој све био и мајка и отац, то сазнање је катастрофа – рекла је Нада дрхтавим гласом и додала:

– Имам унуку истих година су, како ће на улицу да изађе, отац јој је осуђен за убиство мајке, ужас. Јане ми је опасно жао, уништено је дете тотално. Траума. Све сам мислила није, па јесте, сада је готово. Пропаст породице. Сви су помрли, Зоран сада оде у затвор.

Фото: Н. Скендерија

 

Подсетимо, неколико месеци пре убиства, на Фејсбуку се појавио видео снимак са крсне славе Марјановића, који је објавио њихов кум Ивица Ајдаревић. Јелена је читаво вече служила госте, и забављала их певајући. У њиховом дому је те вечери била и Нада, коју је Јелена замолила да дође.

– Анализирала сам Зорана док сам тамо одлазила код њих. Никада нисам чула да је рекао ружну реч за Јелену, повишен тон. Сада размишљам шта се то могло десити Зокију да то уради, кад је то могао да уради и зашто када су обоје живели за ту Јану. Ако је он то урадио. Била сам нон стоп на вези са Јецом. Била сам на њиховој слави. Она је сву славу препевала и спремила. Тада свекрва њена прилази и каже: "Немој неко Јецу само да ми дира". То је таква љубав била – рекла је Нада тада.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".