Далила  је телефоном мајци поручила да је се одриче због тога што је рекла да је Дејан заслужено победио и што га и даље подржава након свих увреда које јој је упутио путем медија. 

- Далила је неколико дана након изласка из ријалитија отишла код оца. Само је о њему причала, мајку Емину није поменула. Само су се после финала чуле телефоном, Далила је позвала да види како је, а Емина јој је у том тренутку рекла да је Дејан заслужено победио и тад је настао хаос. С Далилом је у стану била и Маријана Зоњић, која је гледала како она доживљава нервни слом док виче на мајку. Рекла јој је: "Немамо ти и ја више о чему да причамо! Ти си издала рођену ћерку овим речима. Пречи ти је Дејан. После пакла који сам преживела ти си и даље уз њега. Треба да будеш уз мене, па да сам најгора на свету. Одричем се мајке, нема потребе ни да се чујемо ни да се видимо" - прича за Републику извор близак њој.

- Емина Мујић је после свађе покушавала опет да позове ћерку, али јој је она прекидала позиве. Хусу није звала, није хтела да испадне да досађује. Медији су Емину покушавали такође да добију, али је она само кратко поручила да нема намеру више да даје изјаве и да за све што се дешава питају Далилу. Њој је сад баш тешко, не прича с мајком, с Филипом је раскинула и само јој треба одмор.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања певачице Марије Микић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".