Она је пред улазак у "Задругу" открила да се помирила са Лазаром Чолићем Золом.

- Зола и ја смо поново заједно! Овом приликом бих поручила да га волим - рекла је Миљана и открила детаље из спаваће собе.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Наш с*кс траје три минута, то ми је довољно, па онда Зола пусти документарце да гледамо. Радили смо на беби! Ако сам већ затруднела, задржаћемо дете, не желим више да идем на абортус.

Кулићева је убеђена да ће овог пута издржати до краја ријалитија и верује да ће победити:

- Искрено, ја нисам нормална и то не кријем. Гледали сте моја најгора издања, али сада сам дошла да победим! Ко овде може да освоји прво место осим мене и можда Микија Ђуричића? Народ нас двоје највише воли.

Миљана се јавно извинила продукцији за хаос који је направила кад је запалила имање.

 

 

- Имам потребу да се извиним продукцији, имали су више стрпљења него моја рођена мајка. Бринули су о мени, све сам добијала, извукли су ме из пакла - рекла је Кулићева и замерила цимерима што се нису потресли кад је била избачена:

- Нико ме никад није споменуо осим Дениз Дејм, она ме је одушевила. Менсур ме је разочарао, он је клошар! А Ана Спасојевић је к*рва која не користи презервативе!

Подсетимо, Миљана је два пута напуштала Задругу како би ишла на киретажу у Ниш, а откривено је да је имала абортус и док су били напољу, ван ријалитија.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Како се незванично сазнајем, Миљанин дечко Лазар Чолић Зола за две недеље улази у ријалити "Задруга 5". Сама Кулићева је то наговестила у ријалитију:

- Ускоро ће ми се придружити неко кога највише волим, па ћемо заједно да се боримо против свих! 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".